Për më tepër informacione kontaktoni në: 0 800 60 80 ose info@krediajuaj.eu

Kush Jemi Ne

Micro Credit Risk eshte institucion micro financiar qe operon ne territorin e Shqiperise I licensuar nga Banka e Shqiperise ne vitin 2019. Kompania administrohet nga z. Sokol Lumani, me pervoje profesionale ne fushen e kreditimit dhe te administrimit. MCR lindi si rezultat I kerkeses se tregut vendas per finacime te shpejta ndaj individit dhe shoqerive te vogla tregtare/agrare.

Misioni

MCR ndikon direkt ne rritjen e nivelit jetik duke ofruar sherbimin e saj jo vetem ne fushen e kreditimit por dhe te punesimit, duke u bazuar ne misionin e saj per ofrimin e mundesive ne fusha te ndryshme si edukimi, mbeshtetje te ideve inovative, vetepunesim ne fusha te ndryshme si tregtare dhe agrare.

Vizioni

JU NUK JENI TË PASUR, NE JU JAPIM MUNDËSINË TË BËHENI I PASUR.

1000+

Klient

ALL 100 milion +

Kredi te marra
Vleresimi

Përse Njerzit na Zgjedhin Ne

Ne ju vëmë në dispozicion një ekip të dedikuar

Histori suksesi

Transparenca

“Shërbimi qe me ofruat qe me te vertete i mrekullueshem. Ju ishit shume te durueshem dhe te sjellshem rreth te gjitha pyetjeve qe une kisha. Me siguri do te kthehem perseri tek ju”

Anisa Molla

Menaxhere

“Kam patur një përvojë të mirë me Shërbimet e Kredisë nga Kredia JUAJ. Unë u jam mirënjohëse për ndihmën që më dhanë ekipi. Kredia ime ishte e lehtë dhe e shpejtë. faleminderit Kredia JUAJ ”

Albana Doka

Mesuese
WhatsApp WhatsApp us