Për më tepër informacione kontaktoni në: 0 800 60 80 ose info@krediajuaj.eu

Mbetemi në kontakt


  * Ne respektojmë privatësinë dhe të dhënat tuaja personale në përputhje me ligjet në Republikën e Shqipërisë.
  Të dhënat tuaja merren, përpunohen dhe përdoren vetëm nga zyra jonë për qëllimet e kredisë.

  Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar

  Stafi une është në dispozicionin tuaj për çdo pyetje, nformacion apo sqarim të nevojshëm.

  Zyra

  Rruga Sami Frasheri,

  Nd. 30,ap.11.kati 3

  Njesia Bashkiake nr 5.Tiranë

  Na Kontaktoni

  0 800 60 80

  Numër pa pagesë

  WhatsApp WhatsApp us