Për më tepër informacione kontaktoni në: 0 800 60 80 ose info@krediajuaj.eu

MCR nënshkruan Marrëveshjen e bashkëpunimit me partnerin e ri “HAKI SINANI” shpk

By:

Ne kuader te zgjerimit te network-ut te sherbimeve te ofruara nga MCR, nenshkruhet Marreveshja e bashkepunimit me shoqerine “Sinani” Shpk , leader ne sektorin e produkteve hidrosanitare dhe jo vetem, prezente ne tregun shqiptar nga viti 1990, ka zgjeruar gamen e produkteve ne treg nga materialet hidrosanitare, hidraulike, e deri ne sisteme të ngrohjes e ftohjes, elektrike dhe bojëra, te gjitha produkte te nje cilesie te larte, te certifikuara dhe ne perputhje me normat dhe standartet e Bashkimit Europian. Tashme blerja e produkteve si panele diellore, soba druri, sisteme ngrohje, sobe pellet e shume artikuj te tjere te kerkuar nga konsumatoret vendas, mund te behet lehtesisht me kredine konsumatore te ofruar nga MCR me kushte nga me kokurrueset ne treg. Ky bashkepunim , pervec se do te ndihmoje bleresit per te mbuluar nevojat e tyre per keto produkte, do te jete frutdhenes ne zhvillimin ekonomike e financiare per te dyja institucionet tona.

Related post

WhatsApp WhatsApp us