Për më tepër informacione kontaktoni në: 0 800 60 80 ose info@krediajuaj.eu

Rreth kredisë konsumatore

Keni një kredi dhe situata juaj financiare-sociale ka ndryshuar nga momenti kur ju e morët atë? Ju nevojitet një këst mujor më i ulet? Kërkoni rishikim te normës ekzistuese të interesit? Doni të ndryshoni kushtet e kredisë që keni?
Ne ju ofrojme ristrukturim të kredise tuaj qoftë ajo kredi konsumatore, biznesi , personale etj

Procedurë e shpejtë dhe plan ripagimi i kredisë më i përballueshem.

Apliko per kredi

Afatet dhe Kushtet e kredisë

Shuma e kredisë

Nga 30,000 deri në 600,000 Lekë

Norma e interesit

Fillon nga 1.8 % ne muaj ( ne varesi te shumes dhe afatit)

Afati i kredisë

Deri në 60 muaj

Mbulimi i kredisë

Pervec kolateraleve ekzistuese mund te shtohen dorezani peng etj sipas rastit

Komisioni i disbursimit

Nuk aplikohet

Kontakto per informacion

Si te aplikoni per nje kredi personale    * Ne respektojmë privatësinë dhe të dhënat tuaja personale në përputhje me ligjet në Republikën e Shqipërisë.
    Të dhënat tuaja merren, përpunohen dhe përdoren vetëm nga zyra jonë për qëllimet e kredisë.

    WhatsApp WhatsApp us