Për më tepër informacione kontaktoni në: 0 800 60 80 ose info@krediajuaj.eu

Rreth kredisë personale

Një kredi që mbulon nevojat tuaja shpejt, lehtë është e mundur. Nga aplikimi i kredisë tek marrja e parave ne dorë dhe blerja apo marrja e shërbimit që keni deshiruar ju ndajnë pak çaste.

Mund të blini telefonin tuaj smart, si kjo kredi!

Apliko per kredi

Afatet dhe Kushtet e kredisë

Shuma e kredisë

Nga 300,000 Lekë deri në 600,000 Lekë

Norma e interesit

Fillon nga 2 % ne muaj (në varësi të shumës dhe afatit)

Afati i kredisë

Deri në 36 muaj

Ripagimi I kredise

Pagese me keste te rregullta mujore

Komisioni i disbursimit

Fillon nga 2% (jo më pak se 3,000 Lekë)

Kontakto per informacion

Si te aplikoni per nje kredi personale    * Ne respektojmë privatësinë dhe të dhënat tuaja personale në përputhje me ligjet në Republikën e Shqipërisë.
    Të dhënat tuaja merren, përpunohen dhe përdoren vetëm nga zyra jonë për qëllimet e kredisë.

    WhatsApp WhatsApp us