Për më tepër informacione kontaktoni në: 0 800 60 80 ose info@krediajuaj.eu

Rreth kredisë për makinë

Tashmë makinat personale janë një domosdoshmëri për çdo familje, duke iu ofruar lehtësinë e lëvizjes, vetëm, me familjen ose shoqërinë.
Ju do të mund të provoni kënaqësinë që ju ofron një udhëtim i rehatshëm dhe i shpejtë, duke blerë një makinë, me kushtet më të përshtatshme.

Kemi një paketë speciale për shërbimin e financimit të makinave.

Apliko per kredi

Afatet dhe Kushtet e kredisë

Shuma e kredisë

Nga 300,000 deri në 600,000 Lekë dhe deri në 60% të shumës së faturës ose cmimit të shitjes së makinës

Norma e interesit

1.8% ne muaj (ne varesi te shumës dhe afatit)

ffff

Afati i kredisë

Deri në 60 muaj

Mbulimi i kredisë

peng mbi makinën qe do të blihet dhe sigurim Full Casco me përfitues MCR dhe ose dorëzani

Komisioni i disbursimit

2%

Kontakto per informacion

Si te aplikoni per nje kredi personale    * Ne respektojmë privatësinë dhe të dhënat tuaja personale në përputhje me ligjet në Republikën e Shqipërisë.
    Të dhënat tuaja merren, përpunohen dhe përdoren vetëm nga zyra jonë për qëllimet e kredisë.

    WhatsApp WhatsApp us