Për më tepër informacione kontaktoni në: 0 800 60 80 ose info@krediajuaj.eu

Rreth kredisë studentore

Dëshironi një edukim cilësor për të mundësuar një jetë profesionale të suksesshme? Kredia studentore luan rol kryesor për të plotësuar shumën e nevojshme në realizimin e edukimit të dëshiruar.

Te investoni sot per nje te neserme te sukseshme!

Apliko per kredi

Afatet dhe Kushtet e kredisë

Shuma e kredisë

Nga 300,000 deri në 600,000 Lekë

Norma e interesit

nga 1.8% ne 2.5% ne muaj (ne varesi te shumës, kohëzgjatjes se kredisë, kolateralit)

Afati i kredisë

Deri në 12 muaj

Mbulimi i kredisë

dorëzani (në varësi të shumes dhe kohëzgjatjes së kredisë)

Komisioni i disbursimit

nga 2% deri ne 3 % (ne varesi te shumës, kohëzgjatjes se kredisë, kolateralit)

Kontakto per informacion

Si te aplikoni per nje kredi personale    * Ne respektojmë privatësinë dhe të dhënat tuaja personale në përputhje me ligjet në Republikën e Shqipërisë.
    Të dhënat tuaja merren, përpunohen dhe përdoren vetëm nga zyra jonë për qëllimet e kredisë.

    WhatsApp WhatsApp us