Për më tepër informacione kontaktoni në: 0 800 60 80 ose info@krediajuaj.eu

Rreth kredisë konsumatore

Keni nevojë të bëni shpenzime të menjëhershme për nevoja personale ose familjare , per të blerë pajisje shtëpiake, apo çdo lloj shpenzimi tjeter që ju duhet sa më pare për shtëpin tuaj?

Një kredi e shpejtë, e përdorshme për çdo qëllim nga ana juaj, që ju krijon mundësinë jo vetëm të mbuloni shpenzime të menjëhershme ose të paparashikuara, por edhe të mos i lini dëshirat tuaja të presin.

Për të përfituar kredine konsumatore  nuk keni nevojë për kolateral. Mjafton të deklaroni të ardhura të qëndrueshme tuajat dhe / ose të dorëzanësit tuaj të cilat mund të sigurohen nga paga, qeraja ose të ardhura të tjera dhe kredia juaj do të aprovohet brenda 24 orëve.

Kredia juaj do të aprovohet brenda 24 orëve.

Apliko per kredi

Afatet dhe Kushtet e kredisë

Shuma e kredisë

Nga 300,000 deri në 600,000 Lekë

Norma e interesit

1.8 % ne muaj

Afati i kredisë

Deri në 12 muaj

Mbulimi i kredisë

Kredia do të sigurohet nëpërmjet dorëzanisë.
Numri i dorëzanësve varet nga shuma e kredisë dhe marrëdhënia e klientit me institucionin tone.

*per klientët përsëritës shuma maksimale e kredise eshte deri në 250.000 Lekë dhe afati I kredise deri në 24 muaj

Komisioni i disbursimit

Fillon nga 2% (jo me pak se 3,000 Lekë)

Kontakto per informacion

Si te aplikoni per nje kredi personale    * Ne respektojmë privatësinë dhe të dhënat tuaja personale në përputhje me ligjet në Republikën e Shqipërisë.
    Të dhënat tuaja merren, përpunohen dhe përdoren vetëm nga zyra jonë për qëllimet e kredisë.

    WhatsApp WhatsApp us