Për më tepër informacione kontaktoni në: 0 800 60 80 ose info@krediajuaj.eu

Financim me kushte Preferenciale

Kredi Personale

Kredi per Makina 1.8%

1.8%

Kredi Konsumatore

2 %

Kredi Personale

1.8%

Kredi per Makine

1.8%

Ristrukturim Kredie

Njoftim

Shtyrja e dytë e kësteve të kredisë nuk vlen për mikrofinancën, 30 mijë klientë duhet të rifillojnë pagesat në qershor
Ndërsa klientët e bankave kanë mundësi që të shtynë pagesat e kësteve të kredive edhe për tre muaj të tjerë, deri në 31 gusht, kjo nuk do të jetë e mundur për të gjithë ata që kanë marrë një mikrokredi nga institucionet financiare jo bankare.

Kredite qe ne Ofrojme

Ne do t’ju përshtatemi me një program kredie që plotëson nevojën tuaj financiare. Në afat të shkurtër të likuiditetit, duke i vendosur fondet në dispozicion tuaj brenda 24 orëve nga aplikimi.

Kredi Personale

Një kredi që mbulon nevojat tuaja shpejt, lehtë është e mundur.

Lexo më shumë

Kredi Konsumatore

Keni nevojë të bëni shpenzime të menjëhershme për nevoja...

Lexo më shumë

Kredi per Edukim

Dëshironi një edukim cilësor për të mundësuar një jetë profesionale ...

Lexo më shumë

Kredi per Mikrobiznes

Dëshironi të filloni një biznes të ri? Ju nevojitet financim...

Lexo më shumë

Kredi per Makine

Tashmë makinat personale janë një domosdoshmëri për çdo familje...

Lexo më shumë

Proces Aplikimi i Shpejte & i Thjeshte

1

Zgjidh shumën e kërkuar

E ardhura juaj mujore ju ndihmon në shumën e vlerës së kërkuar

2

Kredia JUAJ

Vetëm me një kartë ID dhe një numër kontakti mund të paraqiteni në cdo degë të MCR

3

Merrni shumën e kërkuar

Disbursojmë shumën e kërkuar në cdo bankë ose tek partnerët tregëtar

Përse Njerzit na Zgjedhin Ne

Ne ju vëmë në dispozicion një ekip të dedikuar

Ekipi ynë i është i dedikuar për të ofruar suportin e nevojshëm për ju dhe për të mundësuar dhënien e shërbimeve të kërkuara nga klienti…

Takohuni me ekipin

Histori suksesi

Puna jonë matet me historitë tuaja të suksesit, prandaj ne investohemi tërësisht që cdo rast të jetë një histori suksesi. Për më shumë, besojini atyre, disa dëshmi janë…

Dëshmitë e klientëve

Transparenca

Nëse përllogaritja e kredisë tuaj mund t’ju vërë në mendime, keni dilhemën sa dhe si, ne ju vëmë në dispozicion aplikimin e transparencës.

Përse ne

Dëshmi Suksesi

logo-4-1-1
sinani
alb
bkt

Na Kontaktoni për Ndihmë

Apliko për kredi

Kërkoni një financim të shpejtë dhe me interesa të ulët?
Aplikoni me një klik këtu!
Apliko

Na Kontaktoni

0 800 60 80

Numër pa pagesë

info@krediajuaj.eu

Na Kontaktoni

Flisni me një këshillues

Ju duhet informacion më shumë rreth kredisë!
Flisni me Oficerin e kredisë.
Na Shkruani
WhatsApp WhatsApp us